Anticelulit krema za masažu

750,00 rsd2.000,00 rsd

INFO
Anticelulit krema za masažu je veoma efektna UCC anticelulit krema za masažu sadrži novi ULTRA–CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta (“pomorandžina kora”). Formula sa silanolom (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma), koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Masaža ovom kremom omogućava produženo proklizavanje, radi boljih efekata manuelne stimulacije.
BENEFITI
Anticelulit krema za masažu ubrzava cirkulaciju, razlaže masne naslage.
UPOTREBA
Posle pilinga naneti UCC anticelulit serum i tretman nastaviti nanošenjem kreme na tretirane regije i masirati. Višak ukloniti ubrusom. Nastaviti tretman korišćenjem UCC anticelulit gela ili UCC termo gela, i regiju pokriti prijanjajućom folijom.
Za postizanje intenzivnijih anticelulit efekata treba poštovati redosled koršćenja preparata.
Clear
SASTAV
Aqua (Water), Methylsilanol Mannuronate, Caffeine, Cetylstearyl Alcohol, Oleylcetyl Alcohol, Lanolin Alcohol,
Mineral Oil, Petrolatum, Hedera Helix (Ivy) Ext, Callendula Officinalis (Marigold) Ext, Hamamelis Virginiana
(Witch Hazel) Ext, Proprylene Glycol, Polysorbate 20, Tetrasodium Edta, Maethylparaben, Propylparaben,
Imidazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum)
AKTIVNI SASTOJCI
Neven ekstrakt Neven (Calenduleae officinalis) ekstrakt
Bogatsvo vitamina,minerala,organskih kiselina i drugih lekovitih supstanci,čine ga izuzetnim antioksidantom,antiseptikom,bakteriostatikom,fungicidom.Koristi se u lečenju različitih kožnih bolesti: ekcema,akni,lišaja,lakših opekotina,upale vena,ožiljaka i dr.
, Ekstrakt Bršljana Bršljan (Hedera helix) ekstrakt
Ima izraženu antioksidativnu aktivnost.Visok sadržaj saponina pomaže limfnu drenažu,otapanje lipida,čime se ubrzava izlučivanje štetnih materija.Povećava se sinteza hijaluronske kiseline i elastina u medjućelijskom prostoru i poboljšava čvrstoća potkožnog tkiva.Štiti krvne sudove,ima adstrigentno i protivupalno dejstvo.Koristi se u preparatima protiv celulita.
, Destilat hamamelisa Hamamelis destilat (Hamamelis Distillate)
Bogat je lekovitim sastojcima-taninima i antioksidantima. Ima adstrigentno, antiinflamatorno i baktericidno dejstvo. Blago skuplja tkiva i smiruje kožu nakon upale. Podiže tonus krvnih sudova i utiče na bolju prokrvljenost. Regeneriše, osvežava, učvršćuje. Odličan je za negu mešovite, kože sklone aknama, kao i zrele kože.
, Kofein Kofein
Stimuliše cirkulaciju i potpomaže razgradnju masnoća.
, Silanol Silanol
Jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma. Smatra se jednim od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom. Štiti od slobodnih radikala, tako što sprečava lipidnu peroksidaciju, stimuliše proizvodnju strukturnih proteina kože kolagena i elastina, poboljšava regeneraciju, ima antiinflamatorno dejstvo i normalizuje lipolitičku aktivnost.Testovima IN VITRO utvrdjeno je da Silanol izaziva otpuštanje viška masnih kiselina iz adipocita (ćelije smeštene u dubljim slojevima kože, koje skladište višak hranljivih materija u obliku masti). Njegova specifičnost se ogleda upravo u tome da pomaže u eliminaciji masnih naslaga ali i u zaštiti i poboljšanju strukture kože, što je neophodno kod kože zahvaćene celulitom.
.
TIPOVI KOŽE
Svi tipovi kože.
PAKOVANJE
250 ml, 1000 ml

Additional information

Težina Nema podataka

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90