SWEET SKIN ulje za masažu sa čokoladom

500,00 rsd

INFO
SWEET SKIN ulje za masažu sa čokoladom svojim neodoljivim mirisom pobuđuje i opušta sva čula pružajući slatki užitak. Ši buter i kakao buter toniraju, vraćaju elastičnost i omekšavaju kožu. Eleminiše stres pružajući osećaj prijatnosti.
BENEFITI
UPOTREBA
Naneti željenu količinu SWEET SKIN ulja za masažu sa čokoladom na telo i masirati. Višak upiti ubrusom ili sprati sa kože tuširanjem.

Na zalihama

SASTAV
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Cetearyl Octanoate, Octyldodecanol,
Theobroma Cacao (Cacao) Butter, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Fragrance.
AKTIVNI SASTOJCI
Kakao buter Cacao Butter (Kakao buter)
Dobija se iz kakao zrna.Bogat hranljivim materijama, zbog čega je pravi melem za suvu i osetljivu kožu.Moćan antioksidant, duboko hidratiše kožu, odlična prevencija nastanku strija,regeneriše i blagotvorno deluje na iritacije kože,ekceme,dermatitise.
, Ši buter Shea Butter (Ši buter)
Plod je Ši stabla,poreklom iz zapadnog dela Afrike.Sadrži mnoštvo hranljivih sastojaka-masnih kiselina (oleinska, stearinska, linolna, palmitinska, linolenska,arahidonska),vitamina (A,C,D,E i F) i minerala.Zbog svog raznovrsnog sastava ima veoma blagotvorno dejstvo na kožu.Usporava pojavu bora,sanira oštećenja nastala zbog prekomernog sunčanja i drugih iritacija.Ima protivupalna svojstva,deluje preventivno na pojavu strija,hrani i hidrira kožu,čineći je nežnom,glatkom i čvrstom.Topi se na temperaturi tela.
.
TIPOVI KOŽE
Svi tipovi kože.
PAKOVANJE
200 ml