SWEET SKIN topla čokolada za masažu

750,00 rsd

INFO
SWEET SKIN topla čokolada za masažu je specijalno dizajniran proizvod za vrhunski slatki užitak i negu u kozmetičkom salonu. Svojim neodoljivim mirisom pobudjuje i opušta sva čula, eliminiše stres, pruža osećaj blagostanja i prijatnosti u toku i nakon tertmana. Ulje slatkog badema, kakao i ši buter toniraju, vraćaju elastičnost i omekšavaju kožu. Utiču na aktiviranje sinteze kolagena i elastina u ćelijama i poboljšavaju mikrocirkulaciju u tkivu. Prirodno podmlađuju, poboljšavaju strukturu i zaštitna svojstva kože.
BENEFITI
UPOTREBA
Pre korišćenja SWEET SKIN toplu čokoladu za masažu zagrejati u toploj vodi ili aparatu za grejenje flašica za bebe na 50-60 stepeni (dok se u potpunosti ne otopi). U toku tretmana održavati temperaturu proizvoda ukoliko je neophodno dodavanje proizvoda na tretiranu površinu. Poželjno je nakon tretmana proizvod ostaviti na koži klijenta radi dodatne produžene nege. Po završetku tretmana ostaviti proizvod na sobnoj temperaturi da se vrati u čvrsto stanje.

Na zalihama

SASTAV
Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, Cacao Mass, Butyspermum Parkii (Shea) Butter,
Prunus Dulcis (Almond) Oil, Glyceryl Monostearate, Cetearyl Alcohol
AKTIVNI SASTOJCI
Kakao buter Cacao Butter (Kakao buter)
Dobija se iz kakao zrna.Bogat hranljivim materijama, zbog čega je pravi melem za suvu i osetljivu kožu.Moćan antioksidant, duboko hidratiše kožu, odlična prevencija nastanku strija,regeneriše i blagotvorno deluje na iritacije kože,ekceme,dermatitise.
, Ši buter Shea Butter (Ši buter)
Plod je Ši stabla,poreklom iz zapadnog dela Afrike.Sadrži mnoštvo hranljivih sastojaka-masnih kiselina (oleinska, stearinska, linolna, palmitinska, linolenska,arahidonska),vitamina (A,C,D,E i F) i minerala.Zbog svog raznovrsnog sastava ima veoma blagotvorno dejstvo na kožu.Usporava pojavu bora,sanira oštećenja nastala zbog prekomernog sunčanja i drugih iritacija.Ima protivupalna svojstva,deluje preventivno na pojavu strija,hrani i hidrira kožu,čineći je nežnom,glatkom i čvrstom.Topi se na temperaturi tela.
, Bademovo ulje Bademovo ulje (Prunus dulcis)
Hrani suvu i osetljivu kožu i sprečava stvaranje bora. Bogato je nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima E,D,A,B1,B2,B6. Koristi se u terapiji ekcema, psorijaze i različitih upala kože ( dermatitisa ). Lako se upija i prodire u dublje slojeve . Otklanja svrab i otoke, omekšava i čini kožu glatkom. Smatra se idealnim za masažu.Bademovo ulje je odlično za kosu,posebno kovrdžavu.Hrani je,daje joj sjaj,smanjuje perut.
TIPOVI KOŽE
Svi tipovi kože.
PAKOVANJE
110 ml