IHTIOL krema za lice

650,00 rsd1.400,00 rsd

INFO
IHTIOL krema za lice je namenjena nezi veoma masne i problematične kože. Kombinacija aktivnih komponenti (ihtiol, salicilna kiselina, bisabolol, alantoin, triklosan, mentol) utiče na poboljšanje funkcija kože i jačanje imuniteta. Utiču na smanjenje lučenja sebuma, odstranjuju se mrtve ćelije, imaju antibakterijsko dejstvo i smiruju nadraženu kožu, čime poboljšavaju njenu strukturu i regenerišu je. Poboljšanje izgleda kože se očekuje već posle dve nedelje, ali sa tretmanima treba nastaviti dok postoje problemi. Ihtiol krema ima laku i nemasnu strukturu, ne sadrži ulja.
BENEFITI
Smanjenje lučenja sebuma, keratolitičko, umirujuće i antibakterijsko dejstvo.
UPOTREBA
IHTIOL krema za lice se nanosi u tankom sloju, ujutru i uveče na očišćeno i tonizirano lice.
TIP KOŽE
Namenjena je nezi veoma masne i problematične kože sa aknama.

 

Clear
SASTAV
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Rice Starch, Cetyl Alcohol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol, Propilene Glycol, Sodium Shale Oil Sulfonate, Triclosan, Salicylic Acid, Bisabolol, Allantoin, Parfum, Color.
AKTIVNI SASTOJCI
IhtiolIhtiol (Ichthyol)
Aktivna supstanca koja se dobija destilacijom fosilnih ostataka fitoplanktona. Pokazao je izvanredne rezultate u primenjenoj kozmetici, te se u različitim koncentracijama koristi u kozmetičkim preparatima. Bogat je sumporom, koji ima izvanredan terapeutski efekat. Ima izuzetno antiinflamatorno, baktericidno i fungicidno dejstvo. Zbog svog organskog porekla i širokog spektra delovanja ihtiol zauzima visoko mesto medju proizvodima za negu kože i kose.
,Salicilna kiselina Salicilna kiselina
je beta-hidroksi kiselina,fitohormon.Veoma je važna u tretmanu bubuljica i akni.Odličan je eksfolijant(vrši blagi piling).Umanjuje oštećenja,upale,kao i proširene pore.Koža postaje vidno zatregnuta i glatka.
, Bisabolol Bisabolol
se dobija iz etarskog ulja kamilice.Ima antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo.Ublažava crvenilo kod nadražene i iritirane kože.
, Triklosan Triclosan
Snažno antibakterijsko dejstvo.
, Alantoin Alantoin (Allantoin)
Ima izuzetan hidrirajući i keratolitički efekat. Ubrzava zarastanje rana, povećava glatkoću kože i ima umirujuće i zaštitno dejstvo. Proizvode ga mnogi organizmi: biljke, životinje, bakterije.
PAKOVANJE
50 ml, 250 ml

Additional information

Težina Nema podataka

Uz ovaj artikal preporučujemo…

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90