Fluid za alginatnu masku sa efektom hlađenja

690,00 rsd

INFO
Fluid za alginatnu masku sa efektom hlađenja – Dvokomponentna peel-off maska  bogata ekstraktima kamilice i hamamelisa, eteričnim uljima čajevca i žalfije i mentola. Poboljšava prokrvljenost, stimuliše regeneraciju i smiruje nadraženu kožu. Temeljno uklanja nečistoću i izumrle ćelije sa površine kože, apsorbuje nečistoću i masnoću iz pora.
BENEFITI
Ima blago antiseptično i antibakterijsko dejstvo i pruža prijatan osećaj hladjenja, dajući koži blistav i gladak izgled, bez suvišnog sjaja.
UPOTREBA
Pomešati 10 g pudera sa 30 ml  fluida, homogenizovati i naneti 1-2 puta nedeljno na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostaviti 15-20 minuta da deluje, a zatim pažljivo ukloniti masku počevši odozdo. Ostatke ukloniti mlakom vodom ili tupferom vate natopljenim tonikom. Nastaviti tretman korišćenjem odgovarajuće kreme.

Nema na zalihama

SASTAV
Aqua (Water), Matricaria Chamomilla (Chamomille) Ext., Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Dest., Hidrogenated Castor  Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Salvia Officinalis (Sage) Essential Oil, Menthol Crystals
AKTIVNI SASTOJCI
Destilat hamamelisa Hamamelis destilat (Hamamelis Distillate)
Bogat je lekovitim sastojcima-taninima i antioksidantima. Ima adstrigentno, antiinflamatorno i baktericidno dejstvo. Blago skuplja tkiva i smiruje kožu nakon upale. Podiže tonus krvnih sudova i utiče na bolju prokrvljenost. Regeneriše, osvežava, učvršćuje. Odličan je za negu mešovite, kože sklone aknama, kao i zrele kože.
, Ekstrakt kamilice Ekstrakt kamilice (Matricaria Chamomilla)
poseduje dobra antibakterijska,antivirusna i antifungicidna svojstva.Glavni sastojci eteričnog ulja kamilice su terpen alfa-bisabolol,ili levomentol i ugljovodonik azulen,koji lako prodiru u kožu i imaju antiinflamatorno, dezinfekciono i regenerativno dejstvo,pa je posebno lekovita za upaljenu, iritiranu i osetljivu kožu.
, eterično ulje čajnog drveta, eterično ulje žalfije, Vitamin C Sodium Ascorbyl Phosphate (estar vitamina C)
antioksidativna zaštita kože,prevencija fotostarenja,podstiče sintezu kolagenih i elastičnih vlakana.
, Mentol Mentol
je sastojak biljke Mentha Arvensis.Ima blago anestetičko, osvežavajuće i hladeće dejstvo,čime se ublažavaju simptomi,kao što su otok,bol i pregrejanost upaljenog mesta.
,
TIP KOŽE
Masna koža.
PAKOVANJE
500 ml

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90