COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE

890,00 rsd

INFO
COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE poboljšava mehanička svojstva kože, regeneriše i hidrira. Kolagen je protein, koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daju čvrstoću i elastičnost. Velika sposobnost vezivanja vode podstiče regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava.
BENEFITI
COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE poboljšava strukturu kože i održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju.
UPOTREBA
SVAKODNEVNA NEGA
Naneti 2-3 kapi COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUMA ZA LICE na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.
PROFESIONALNA NEGA
Naneti 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Nakon toga naneti odgovarajuću kremu. Serija tretmana se može raditi 3-4 puta godišnje, sezonski. COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola, mezoporacijom i ultrazvukom).

Na zalihama

SASTAV
Aqua(Water), Propylene Glycol, Glycerin (and) Glyceryl Polyacrylate, Hydrolysed Collagen, Hydrolysed Ellastin, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.
AKTIVNI SASTOJCI
Hidrolizovani kolagen, hidrolizovanj elastin
TIPOVI KOŽE
Anti-age, 40 +
PAKOVANJE
30 ml
Rok upotrebe: 24 meseca
NAPOMENA
Aktivne komponente se nalaze u vodenoj osnovi. Serum je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola, mezoporacijom i ultrazvukom).
Kompletnu ponudu Skinology seruma možete pogledati OVDE.

Uz ovaj artikal preporučujemo…

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90