Čisto biljno ulje noćurka

590,00 rsd

INFO
Ulje žutog noćurka  je prirodni izvor gama linoleinske kiseline, vitamina E i drugih vitamina i minerala. Vraća elastičnost dehidriranoj, suvoj i gruboj koži. Koristi se za lečenje psorijaze i ekcema, podstiče zarastanje oštećene kože, omekšava, kondicionira i hidratiše. Reguliše sekreciju lojnih žlezda i stvaranje sebuma, vraća balans koži, otpušava pore i na taj način deluje preventivno – sprečava akne u samom začetku. Koristi se za negu senilno atrofične kože.
BENEFITI
Koristi se za lečenje psorijaze i ekcema, podstiče zarastanje oštećene kože, omekšava, kondicionira i hidratiše. Reguliše sekreciju lojnih žlezda i stvaranje sebuma.
UPOTREBA
Čišćenje kože
Naneti željenu količinu ulja na lice, vrat i dekolte i umasirati prstima. Višak ulja ukloniti tupferom vate i nastaviti sa svakodnevnom negom.
Masaža
Naneti željenu količinu ulja na lice, vrat i dekolte i masirati. Nakon masaže višak ulja upiti ubrusom ili vlažnim sundjerima ukloniti sa kože.
Nega
Naneti željenu količinu ulja na lice, vrat i dekolte i umasirati u kožu. Ulje koristiti kao negu umesto dnevne/noćne kreme.

 

Na zalihama

SASTAV
Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, BHT
AKTIVNI SASTOJCI
Ulje žutog noćurka Ulje žutog noćurka (Oenothera biennis)
Prirodni izvor gama linoleinske kiseline, vitamina E i drugih vitamina i minerala. Vraća elastičnost dehidriranoj, suvoj i gruboj koži. Koristi se za lečenje psorijaze i ekcema, podstiče zarastanje oštećene kože, omekšava, kondicionira i hidratiše. Reguliše sekreciju lojnih žlezda i stvaranje sebuma, vraća balans koži, odčepljuje pore i na taj način deluje preventivno – sprečava akne u samom začetku. Koristi se za negu senilno atrofične kože.
.
TIPOVI KOŽE
Za zrelu, suvu, osetljivu, oštećenu i senilno atrofičnu kožu.
PAKOVANJE
50 ml

Uz ovaj artikal preporučujemo…

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90