AQUAGEN serum za negu lica sa kolagenom

1.350,00 rsd

INFO
Kolagen je protein koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daje čvrstinu i svežinu. Broj kolagenih vlakana u toku procesa starenja se smanuje, što dovodi do manifestacija kao što su dehidratacija, opuštenost kože i pojava bora. Značajno hidrira kožu, tako da lice postaje jedro, meko i glatko. Aktivne komponente se nalaze u vodenoj osnovi.
BENEFITI
Aquagen serum sa kolagenom poboljšava strukturu kože i održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju.
UPOTREBA
SVAKODNEVNA NEGA
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, ujutru i uveče, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu.
PROFESIONALNA NEGA
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu. Serija tretmana se može raditi 3-4 puta godišnje, sezonski. Serum je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola,mezoporacijom i ultrazvukom).

 

Nema na zalihama

SASTAV
Aqua(Water), Propylene  Glycol, Hydrolysed Collagen, Imidazolidinyl  Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone
AKTIVNI SASTOJCI
Kolagen Kolagen hidrolizovan (Hydrolysed Collagen)
Obrađena forma kolagena, dobijena raskidanjem kolagenih vlakana. Kolagen se nalazi u tetivama, kostima, koži i hrskavici ljudi i životinja. Odlično je anti-aging sredstvo. Koža postaje hidratisana meka i zategnuta. Poboljšava joj se tekstura.
TIPOVI KOŽE
Suva / osetljiva
PAKOVANJE
50 ml
NAPOMENA
Aquagen serum je moguće unositi aparaturnim tehnikama u kožu (vodena osnova).

Uz ovaj artikal preporučujemo…

Sertifikovane obuke

Prijave na broj telefona: 060.658.44.90