MADEROTERAPIJA TELA

 

Maderoterapija je manuelna terapija koja deluje na tonus mišića, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove, jača i revitalizuje ih, zateže i podmlađuje.

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru. Tehnika podrazumeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći više vrsta oklagija.Specijalno dizajnirane drvene oklagije pomažu u otklanjanju fibroznog celulita i masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode.

Primenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Oslobađanjem toksina iz organizma podstičemo metabolizam na sagorevanje masti. Lako se razgrađuju džepovi upornog celulita i masne naslage i omogućava ravnanje tela.

Tretman Maderoterapija počinje sa laganom masažom sa dosta ulja,koja omogućava da pripremite kožu i uklonite akumulirane masnoće.

Maderoterapija je neinvazivna metoda stimuliše svaki deo tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva.

Ovom metodom ne samo da lakše eliminišemo celulit nego i relaksiramo telo, opuštamo um, stimulišemo limfni sistem i eliminišemo toksine, ubrzavamo metabolizam, sagorevamo masti, podižemo tonus i zatežemo kožu klijenta.

Cilj ove terapije je eliminisanje toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti i eliminiše zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela.

 

 

Maderoterapija tela:

 • omogućava opuštanje tela i uma
 • vrši stimulaciju limfnog sistema
 • eliminaciju toksina
 • ubrzava metabolizam
 • razbija celulit
 • sagoreva masti
 • podiže tonus i zateže kožu
 • oblikuje telo

 

 

Edukacija traje 1 dan (5 sati), uz mogućnost kupovine oklagija

Edukator: Tijana Baletić

viši strukovni estetičar – kozmetičar

spec.medicinske nege lica i tela

 

UZ EDUKACIJU SE DOBIJA:

 1. SKRIPTE
 2. SERTIFIKAT
 3. MATERIJAL ZA RAD

* Mogućnost kupovine oklagija u Prima edukativnom centru.

Prijave u toku!

tel. 060.658.44.90