UCC250ml-massage-Anticellulite-Massage-Thermo-Gel

Anticelulit termo gel

650.00 rsd1,950.00 rsd

INFO
Visoko efektni UCC anticelulit termo gel sadrži novi ULTRA –CELL COMPLEX koji pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu. Tonira kožu i bori se protiv celiluta (“pomorandžina kora”). Formula sa silanolom (jedinjenje manuronske kiseline iz algi i silicijuma) koji je jedan od najboljih razgrađivača masti nataloženih u koži sa celulitom, pokazala je izvanredne rezultate u procesu smanjenja masnih naslaga i sprečavanja pojave novih. Postiže se termo efekat i izaziva hiperemija (lokalno crvenilo), koji povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća. Takođe se povećava čvrstina i elastičnost kože.
BENEFITI
Povećavaju mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimulišu limfnu drenažu i razgradnju masnoća.
UPOTREBA
Obavezno uraditi test alergijske preosetljivosti na podlaktici. Posle pilinga, naneti UCC anticelulit serum na tretirane regije i tretman nastaviti masažom odgovarajućom UCC kremom ili uljem, a zatim naneti UCC termo gel. Prekriti regiju prijanjajućom folijom i ostaviti preparat da deluje najmanje 30 min. Posle toga ukloniti foliju i višak upiti ubrusom.
Za postizanje intenzivnijih anticelulit efekata treba poštovati redosled koršćenja preparata.
Clear
SASTAV
Aqua (Water), Methylsilanol Mannuronate, Caffeine, Hedera Helix (Ivy) Extract, Callendula Officinalis (Marigold) Ext,
Urtica Doica (Nettle) Ext, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Ext, Proprylene Glycol, Polysorbate 20,
Acrylate C-10/30 Cross Polymer, Sodium Hydroxyde, Tetrasodium Edta, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum)
AKTIVNI SASTOJCI
Ekstrakti koprive,nevena i bršljana,destilat hamamelisa,silanol,kofein.
TIPOVI KOŽE
Ne sme se upotrebljavati na iritiranoj, oštećenoj i koži sa izraženim venama i kapilarima.
PAKOVANJE
250 ml, 1000 ml