Ampule sa hijaluronskom kiselinom

1.200,00 rsd

INFO
Ampule sa hijaluronskom kiselinom sadrže hijaluronsku kiselinu koja je, od svih aktivnih supstanci, najbolje sredstvo za hidrataciju kože. Podstiče sposobnost obnavljanja, štiti od slobodnih radikala, čini kožu jedrom i elastičnom. Pomaže u očuvanju mekoće i glatkoće, čime se obezbeđuje produžena vitalnost. Posebno dobri rezultati se postižu u nezi dehidrirane, atonične i seboroične kože. Preporučuje se kao završni deo kozmetičkog tretmana voćnim kiselinama (AHA). Aktivne komponente se nalaze u vodenoj osnovi.
BENEFITI
Intenzivna hidratacija, popunjavaju se bore, koža postaje sveža i jedra.
UPOTREBA
Svakodnevna nega:
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, ujutru i uveče, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu.
Profesionalna nega:
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu. Serija tretmana se može raditi 3-4 puta godišnje, sezonski. Ampule je moguće unositi aparaturnim tehnikama u kožu (elektroforetski, sa pozitivnog pola i ultrazvukom).

Nema na zalihama

SASTAV
Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.
AKTIVNI SASTOJCI
Natrijum hijaluronat
TIPOVI KOŽE
Svi tipovi kože
PAKOVANJE
5 x 5 ml
NAPOMENA:
Mogu se koristiti u mezoporaciji