AHA Mleko za čišćenje

300,00 rsd

INFO
Mleko za čišćenje kože namenjeno je pripremi kože za tretmane sa voćnim kiselinama. Specijalno kreirano za temeljno otklanjanje nečistoća sa površine kože.
BENEFITI
Delikatno čisti kožu i vrši blagi piling.
UPOTREBA
Naneti mleko na tretiranu površinu kože, nežno ukloniti nečistoće tupferima vate. Zatim kožu isprati vodom i temeljno osušiti. Tretman nastaviti odgovarajućim tonikom.

 

Na zalihama

SASTAV
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Paraffinum Liquidum, Glycerin,
Cetearyl Ethylhexanoate, Lactic Acid, Glycolic Acid, Shea Butter, Malic Acid, Tartaric Acid,
Citric Acid, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.
AKTIVNI SASTOJCI
Mlečna kiselina Mlečna kiselina (Lactic Acid)
Prisutna je u mleku i mlečnim proizvodima.Ima hidrirajuća svojstva,uklanja mrtve ćelije sa kože (deluje kao nežan hemijski piling).Stimuliše produkciju kolagena,čime poboljšava čvrstoću i glatkoću kože.Ima antibakterijska svojstva.
, glikolna, limunska, jabučna, vinska kiselina, Ši buter Shea Butter (Ši buter)
Plod je Ši stabla,poreklom iz zapadnog dela Afrike.Sadrži mnoštvo hranljivih sastojaka-masnih kiselina (oleinska, stearinska, linolna, palmitinska, linolenska,arahidonska),vitamina (A,C,D,E i F) i minerala.Zbog svog raznovrsnog sastava ima veoma blagotvorno dejstvo na kožu.Usporava pojavu bora,sanira oštećenja nastala zbog prekomernog sunčanja i drugih iritacija.Ima protivupalna svojstva,deluje preventivno na pojavu strija,hrani i hidrira kožu,čineći je nežnom,glatkom i čvrstom.Topi se na temperaturi tela.
TIPOVI KOŽE
Ne sme se upotrebljavati na suvoj, iritiranoj i osetljivoj koži.
PAKOVANJE
200 ml